Barion Pixel
Feliratkozás hírlevélre
Feliratkozol a hírlevélre a hasznos tartalmakért, kedvezményes kuponokért. Bármikor leiratkozhatsz az e-mailjeink láblécében található linkre kattintva. Adatvédelmi gyakorlatunkkal kapcsolatos információkért kérjük, látogass el weboldalunkra.

Gyere el egy fergeteges Halloween-i festőbulira a La vida Élményfestő Stúdióba Balatonmáriára!

Izgatottan készülök, hogy az őszi szünetben se maradjatok festés nélkül!

Mire számíthatsz?

Egy elképesztően jó hangulatú festés élményre! Egy órát festünk, utána pedig Halloween-i finomságokat fogyasztunk kötetlen beszélgetéssel, jó hangulatban. A legkisebbek játékra és zsákbamacskára számíthatnak. 

Mit festünk?

Két kép közül lehet választani, melyeket 18x24cm-es feszített vászonra készítünk el. Világító festéket is fogunk használni, mely a sötétben érvényesül.

Hol lesz a program?

A La Vida Élményfestő Stúdióban Balatonmáriafürdőn a Keszeg utca 10. szám alatt.

Mikor lesz a program?

2024.10.30. szerda 16:30-18:30

Mennyibe kerül?

A programon való részvétel díja 3.900Ft/fő. A hírlevélre való feliratkozás azonban kedvezményes részvételre jogosít fel! Ráadásul nem csak egy, hanem két fő számára jár a kedvezmény!

Azaz egy feliratkozás = -2x1000Ft

A programon való részvétel regisztrációhoz kötött! 

Az email hírlevélre való feliratkozás nem számít regisztrációnak az eseményre!

Regisztráció

A hello@gabriellavida.com e-mail címre történő levél elküldésével. Írd bele a résztvevők számát, nevét, életkorát és a számlakiállításhoz szükséges lakcímet és teljes nevet.

Kik vehetnek részt?

Mindenki, aki szeretne egy jót bulizni és festeni, az alsó korhatár a festésen való részvételhez 5 év. 5 éves kor alatt, azok a gyermekek tudnak részt venni a festésen, akik szülői segítséget kapnak az alkotás során.

Felső korhatár nincs. Lehetőség van arra is, hogy a szülő a gyermekével fest együtt két külön vászonra, közös program gyanánt.

5 éves kor feletti gyermekek szülői segítség nélkül festenek.

Mit kell hozni?

Semmit. Minden eszköz biztosított, esetleg gyermekeknek kötény a festéshez, mely védi a ruhájukat. Nagyobb gyermekek és felnőttek számára a kötény biztosított (12 főig).

Mit fogyasztunk?

Édes és sós halloween-i finomságok és italok egyaránt felkínálásra kerülnek. Ételintolerancia, allergia esetén mindenki csak saját felelősségére fogyaszthat.

Regisztrálj most és légy részese egy szuper élménynek!

hello@gabriellavida.com

Shopping Cart
Scroll to Top